INDA Data Logger

Majhen, cenovno sprejemljiv, baterijsko gnan “snemalnik” dogodkov, ki v realnem času beleži in nadzira podatke, kot so vlažnost, temperature, gibanje, osvetljenost itd. Shranjeni podatki se s pomočjo radijske komunikacije redno pošiljajo do programske opreme v oblaku, kjer so na voljo uporabnikom za nadaljnje analize.
Povpraševanje
INDA Data Logger
Baterijsko napajanje
Beleži podatke v realnem času
Na voljo so različni tipi radijske komunikacije
Programska oprema v oblaku
Več senzorskih vhodov

Prilagodljivost

Več nastavljivih podatkovnih vhodov omogoča istočasno priklopitev različnih tipov senzorjev, ki lahko tako omogočajo nadzor magnetnega polja, vlažnosti, osvetljenosti, temperature, gibanja, tresljajev, CO/CO2, radiacije itd. Vse to je nastavljivo glede na želje kupca, kot sta tudi funkcionalnost in delovanje vgrajene programske opreme v močnem mikrokontrolerskem vezju.

Popolna IoT naprava

INDA Data Logger je zasnovan tako, da predstavlja popolno IoT napravo, saj je baterijsko napajan in majhen, kar omogoča, da se ga lahko namesti na “strateških pozicijah”. Močna mikroprocesorska enota omogoča vgrajeno programsko opremo s funkcionalnostmi, prilagojenimi zahtevam kupca. Učinkovit in varen komunikacijski protokol s podporno programsko opremo v oblaku omogoča celovit IoT sistem z odzivanjem na kritične podatke v realnem času.

Neskončno možnosti uporabe

Nekatere od funkcionalnosti, za katere se uporablja INDA Data Logger, so: nadzor okolja (vreme ali onesnaženost), usmerjeno zajemanje podatkov (npr. štetje raznih dogodkov,  kot so prehodi ljudi, vozil itd.), testiranja v razvoju naprav in strojev, varnostne aplikacije (nadzor varnosti kritične javne infrastrukture) itd.

Kontaktirajte nas

Ali imate vprašanje? Naša služba za podporo kupcem vam je na voljo.

Povpraševanje

Prodaja in povpraševanje