INDA AMR sistem

Inteligentna rešitev, sestavljena iz pametnih komunikacijskih napravic, inovativne brezžične komunikacijske tehnologije in podatkovne obdelave v oblaku ‒ vsi ti sestavni deli združeni skupaj v INDA AMR sistemu omogočajo pretvorbo katerega koli “starega” omrežja plinskih števcev v moderen pametni sistem za avtomatsko branje števcev, in to za samo delček stroška, potrebnega za vzpostavitev standardnega omrežja pametnih plinskih števcev.
Povpraševanje
INDA AMR sistem
Edinstven design, ki omogoča enostavno in varno inštalacijo
Pametno delovanje
Dolga pričakovana življenjska doba baterij
Deluje v oblaku
Inovativna brezžična komunikacija

Pretvori mehanske plinske števce v pametne števce

INDA AMR modul je kombinacija vrhunskega designa elektronike, nizkoenergijskega upravljanja s porabo energije (pričakovana življenjska doba delovanja je 10 let z enim samim baterijskim polnjenjem), sofisticirane vgrajene programske opreme, inovativne brezžične komunikacije in edinstvenega designa ohišja, ki omogoča enostavno in varno inštalacijo na večini obstoječih tipov mehanskih plinskih števcev. Vse to je načrtovano, razvito in preizkušeno s strani ekipe izkušenih strokovnjakov in inženirjev s področja pametnih števcev (Smart Metering.

Polno delujoč in prilagodljiv sistem pametnih števcev

Po eni strani INDA AMR moduli omogočajo zanesljivo in natančno odbiranje mehanskega številčnika števca, hranjenje zbranih podatkov v programabilen profil porabe (ang. Load Profil), zaznavo poskusov vdora (ang. Tamper detection) in robustno komunikacijo, ki uporablja obstoječa javna omrežja na varen (kodiranje/enkripcija podatkov) in varčen način – po drugi strani pa so del funkcionalno bogatega in “močnega”, v oblaku delujočega INDA AMR sistema.

Beleženje porabe plina in zaznava proženja alarmov v realnem času

Pametni brezžični komunikacijski moduli povsem samostojno poiščejo najmočnejši trenutno dosegljiv signal različnih javnih mobilnih omrežij (GPRS ali Narrowband), se povežejo z njim in v oblačno programsko opremo INDA AMR sistema avtomatsko prenašajo odčitke porabe števca v obliki profila porabe. V programski opremi sistema se prejeti podatki shranijo in na ta način omogočijo njihovo analizo ter izvoze v različne poslovne in obračunske programske sisteme.

Kontaktirajte nas

Ali imate vprašanje? Naša služba za podporo kupcem vam je na voljo.

Povpraševanje

Prodaja in povpraševanje