DRAGO optična sonda

Naprava za prave profesionalce – majhna po velikosti in izjemno vzdržljiva. Vse to in še več omogoča DRAGO optična sonda, ki je nujno potrebna v procesih proizvodnje, inštalacije in vzdrževanja pametnih števcev.
Povpraševanje
DRAGO optična sonda
Dolg čas delovanja ob vsakem polnjenju baterije
IrDA standardni komunikacijski protokol
Ugodna cena v primerjavi s konkurenčnimi produkti
Najmodernejša Bluetooth komunikacija
Polna podpora

Prilagojena za profesionalce

Optična (IR) komunikacijska sonda za pametne števce z brezžično (Bluetooth) komunikacijo, “plug&play” pametno funkcionalnostjo, žepne velikosti, a hkrati robustna in zanesljiva z do 8 ur kontinuiranega delovanja (brezžične komunikacije), uporabniku prijazen mobilni APP – vse skupaj temeljito preverjeno s strani mnogih profesionalcev na terenu.

Vsaj en korak pred konkurenco

Vrhunski design elektronike in vgrajene programske opreme omogoča nekatere funkcionalnosti, ki napravi omogočajo izrazito prednost v primerjavi s konkurenco: večino časa je v “spalnem” načinu delovanja in se budi avtomatsko (kar omogoča izjemno dolg čas delovanja z vsakim polnjenjem baterije). Uporablja zanesljiv in na terenu preverjen optični (IrDA standard) vmesnik ter zadnjo tehnologijo Bluetooth s polno funkcionalnostjo.

DRAGO optična sonda je bestseller

DRAGO optična sonda, je ugodna rešitev in vedno omogoča več kot podobni produkti na trgu. Njene lastnosti, kot je žepna velikost, dokazana zanesljivost, enostavnost uporabe in dolga življenjska doba delovanja, so samo nekatere od dejstev, ki dokazujejo preudarnost in pravilnost odločitve naših kupcev ob nakupu DRAGO optične sonde.

Kontaktirajte nas

Ali imate vprašanje? Naša služba za podporo kupcem vam je na voljo.

Povpraševanje

Prodaja in povpraševanje