INDA

INDA je uspešno visokotehnološko inovativno podjetje, ki deluje na področjih razvoja elektronskih naprav, vgrajene programske opreme in programske opreme. INDA predstavlja razvojno srce v mednarodni korporaciji, ki s svojimi produkti uspešno konkurira na zahtevnih evropskih trgih pametnih števcev.
Zaposlitev
INDA

Spoznajte nas

Tatjana Yeshe Kristan
Direktorica (CEO) in ustanoviteljica
Boštjan Yeshe Jevšenak
Tehnični direktor (CTO) in ustanovitelj
Boštjan Justin
Pomočnik direktorja (COO)
Miha Ušeničnik
Projektni management in vodja Testnega laboratorija
Marko Bokal
Namestnik vodje Razvoja in vodja HW oddelka
Boštjan Mikelj
Vodja FW oddelka
Uroš Derstvenšek
Starejši FW in RF svetovalec
Dušan Požek
Starejši FW razvijalec – industrijski števci
Damjan Čibej
Testni inženir
Gašper Štrubelj
Testni inženir
Uroš Golob
RF FW svetovalec
Primož Prevc
SW (AI) razvijalec

Vrednote

Naše smernice

Visoka tehnologija, razvita z etiko in pozitivnim odnosom. To je naš moto. Naša želja je namreč, da bi se naše izkušnje in bogato znanje s področja razvoja tehnološko naprednih naprav materializiralo v produktih, ki bi koristili vsem čutečim bitjem. Naš namen je pustiti pozitiven “odtis” v svetu, v katerem živimo. Tej usmeritvi skušamo slediti že od samega začetka z globoko skrbjo za stanje in rast naših medsebojnih odnosov v ekipi INDE ‒ med zaposlenimi, nadaljujemo pa z našim odnosom do naših strank in poslovnih partnerjev.
Poletni teambuilding.

Kultura podjetja

Naš uspeh se ne čuti zgolj v našem timu, pri naših poslovnih strankah in kupcih, z našimi donacijami redno podpiramo dobrodelne organizacije, zavetišča za živali in podobne organizacije v naši družbi. S tem ko sledimo našim smernicam, nam uspeva vzdrževati in razvijati visoko inovativno in profesionalno okolje, ki je samo po sebi usmerjeno h konstantni rasti in izboljšavam, hkrati pa ostaja prijateljsko, prijetno in osredotočeno na dobro počutje vseh članov našega tima.
Skupina APATOR je dinamična poljska kapitalsko povezana skupina podjetij, ki trenutno vključuje 15 podjetij (9 na Poljskem in 6 tujih). Skupina APATOR je pionir v implementaciji inovativnih tehnoloških rešitev in njen prodajni priliv raste vsako leto. Kot nam pritrjujejo naše stranke, so naši proizvodi, zahvaljujoč uporabi modernih tehnologij, visoko kvalitetni.
Prežet z zgodovino in opolnomočen z visoko tehnologijo George Wilson Industries skupaj s svojim partnerjem Metrix predstavljata trdno zvezo strokovnosti in sposobnosti. Podjetji imata izjemno moč in globino, ne samo v odnosu med sabo, temveč tudi kot del skupine Apator, kar jima omogoča dostop do svetovnega nabora inženirskih virov.