O podjetju INDA d.o.o.

Smo uspešno visoko-tehnološko podjetje na področju razvoja elektronike, vgrajenih sistemov in programske opreme ter predstavljamo razvojno srce mednarodne korporacije, ki z izdelki, razvitimi v našem podjetju, uspešno nastopa na zahtevnih Evropskih trgih pametnih števcev.

Ob delu za tuje partnerje, pa gradimo svojo poslovno zgodbo o uspehu z razvojem izdelkov, naprav in sistemov, ki jih na trgu ponujamo pod svojo blagovno znamko.

Kljub dolgoletni zgodovini (podjetje je bilo ustanovljeno leta 1999), jedro podjetja, ob izkušenem vodstvu, sestavljajo mladi vrhunski strokovnjaki s področja vgrajenih (embeded) sistemov, elektronike in računalniškega programiranja.

Izjemna ekipa strokovnjakov, povezanost sodelavcev, sproščeno in udobno delovno okolje ter skupna usmeritev k ciljem, so dejavniki, ki zagotavljajo uspešnost našega podjetja.

Certifikati

Organizacija podjetja in kakovost storitev sta podkrepljena z ISO standardi (ISO 9001 in 27001).

V skladu z zahtevami vsakega trga izpolnjujemo vse zahtevane lokalne standarde (ISO 9001 in 27001 v procesu pridobivanja) in za naše izdelke (s področja pametnih števcev) zagotavljamo ustrezne certifikate (ZigBee(TRAC), ATEX, MID, CPA, DLMS…).

Partnerji

George Wilson Industries Limited, Velika Britanija – www.gwi-ltd.co.uk/,
• Apator Metrix S.A., Poljska – www.apator.com/pl

.