Komunikacijski moduli

kom
ZigBee radijski modul

Modul prilagojen zahtevam trga Velike Britanije (a zaradi splošnih zahtev uporaben tudi na vseh drugih trgih). Frekvenca 2.4GHz ali 868MMHz. Certificiran po zahtevah SEP 1.2. (TRAC). Nizka poraba, lokalna proizvodnja, utečeni postopki dobave. Celotni razvoj modula, vključno z vgrajeno programsko opremo in varnostnimi protokoli je bil izveden v podjetju INDA d.o.o. Prav tako je bil celotni postopke proizvodnje definiran, nadzorovan in izpeljan s stališča našega podjetja. To vključuje tako postopke pridobivanja varnostnih certifikatov in ključev, sledenje, pa tudi izdelavo programske in strojne opreme za vpis vgrajene programske opreme, certifikatov, adres, ključev in končno preverjanje delovanja

GPRS/GSM radijski modul

Radijski modul, ki se odlikuje z izjemno nizko porabo električne energije. Namenjen je predvsem avtomatskim odčitkom merilnih naprav, ali kot standardni komunikacijski modul za pametne števce (primeren kot izmenljivi RF modul za vse izdelke s tega področja razvite v INDA d.o.o.). Uporabljen tudi v data loggerjih in podobnih napravah. Chip-set je certificiran po ATEX-u (protipožarna varnost/iskrenje). Tudi v primeru tega izdelka gre za proizvodnjo v celoti organizirano in kontrolirano s strani INDA d.o.o.

WiFI radijski modul

Samostojna naprava namenjena odčitku impulzov (proizvodnih ciklov) za brezžično podporo sistema INDAFactory. Splošno uporabno tudi zadruge komunikacijske namene. Nizka poraba, enostavna uporaba. Lastna proizvodnja.