SLO   ENG

Dobrodošli na spletni strani podjetja INDA d.o.o.!

Če iščete podjetje, ki vam bo omogočilo še večjo optimizacijo in nadzor proizvodnje ter vam s tem omogočilo lažje delo, večjo dodano vrednost in s tem večji zaslužek, potem ste prišli na pravo stran.

Naše podjetje INDA d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1999 (s takratnim imenom Industrial Automatics d.o.o.) prav z namenom nuditi našim strankam čim boljše sisteme za avtomatski nadzor in optimizacijo proizvodnje. S tem našim partnerjem pomagamo znižati stroške poslovanja, povečati produktivnost ter izboljšati kvaliteto dela in delovnega okolja.

V podjetju združujemo znanje strokovnjakov s področja informacijske tehnologije, vodenja proizvodnih procesov in avtomatike z izkušnjami pridobljenimi na uspešnih projektih doma in v tujini.

Ponosni smo, da lahko kot eno redkih slovenskih podjetji nudimo lastne produkte, ki celovito pokrivajo praktično vse aspekte avtomatskih zajemov in obdelave podatkov v proizvodnih procesih.

Ker so vsi produkti in sistemi, ki jih nudimo, plod našega znanja in razvoja, jih zato tudi popolno obvladujemo, kar med drugim pomeni, da smo z lastno razvojno ekipo sposobni nadgraditi in prilagoditi željam in potrebam naših strank obstoječe produkte, ki so se z uspešnimi projekti in referencami že potrdili in utrdili na trgu.

Naše vodilo je, da s svojimi produkti in znanjem ponujamo našim strankam možnost, da so pri svojem delu še uspešnejši in donosnejši.

Področja našega dela so:
  • industrijska avtomatizacija in nadzor proizvodnje (MES - Manufacturing Execution Systems),
  • kontrola kvalitete,
  • optimizacija poslovnih procesov in
  • razvoj programskih rešitev po naročilu.
Nudimo vam:
  • sistemske rešitve, ki so plod domačega razvoja,
  • svetovanje in
  • vzdrževanje.
Na našem naslovu voljo smo vam za vsa dodatna vprašanja:

telefon: +386 (0)1 517 43 99
faks: +386 (0)1 517 43 98
e-pošta: info@inda.si

Kontakt

INDA d.o.o.
Leskoškova cesta 9e
SI-1000 Ljubljana

Tel.: +386 (0)1 517 43 99
Fax.: +386 (0)1 517 43 98
E-naslov: info@inda.si
www: www.inda.si

Zadnje obvestilo

INDAFactory - nova postavitev v podjetju Logar Trade d.o.o.

18. december 2012Nova postavitev sistema INDAFactory(prej INDAStroji) v podjetju Logar Trade d.o.o. Posebnost postavitve je podpora vodenju p...

Inda Stroji

Zaposlitev

Cenimo samostojnost, komunikativnost, samoiniciativnost, pripravljenost za timsko delo, zanesljivost, ažurnost ter željo po pridobivanju novih znanj in srečevanju z novimi izzivi.
 Če imate veliko dobre volje in željo po delu v dinamičnem, mladem kolektivu, vas vabimo da nam pošljete svoj življenjepis in se slišimo.